Foto’s op USB & CD/DVD

Zit uw geheugenkaart vol met foto’s en wilt u deze graag opschonen om weer te kunnen fotograferen, wilt u een extra back-up van uw gemaakte opnames of heeft u een extra CD/DVD nodig om weg te geven? Wij maken van uw foto’s of filmpjes via alle soorten geheugenkaarten een extra CD of DVD. U betaald maar € 7,- voor een CD of € 8,50,- voor een DVD.

 

 

CD

opslag tot 700MB

 • Niet overschijfbaar
 • Makkelijk te archiveren
 • Universeel
 • 7.00

   

DVD

Opslag tot 4,7GB

 • Grotere opslag t.o.v. CD
 • Kunnen ook filmpjes op
 • Alle voordelen van de CD
 • 8.50

   

USB-stick of hardeschijf

Opslag afhankelijk van type

 • Snelle lees en schrijfsnelheid
 • Aanpasbaar
 • Gemakkelijk mee te nemen
 • 5.99

  + Prijs voor USB-stick of hardeschijf

Foto van foto

Geen digitaal beeld meer voorhanden, maar wel de afdruk nog? Een oude foto die je ergens vindt en graag aan iemand zou willen geven? Die mooie foto van vroeger op een canvas? Foto van Wijk maakt van alle bestaande afdrukken een nieuwe afdruk met exact dezelfde kwaliteit of beter (wij bewerken natuurlijk ook). Wij kunnen het beeld ook digitaliseren of op ander materiaal afdrukken. Daarvoor gebruiken wij zeer goede scanners en scannen het beeld, indien noodzakelijk, in hoge resolutie.

 

 • €2,95
 • €3,95
 • €4,95
 • €6,95
 • Print + €6,95
 • Print + €6,95 x aantal scans

Ontwikkelen negatieven

Negatieven ouderwets? Nee absoluut niet! Een vaste groep gebruikers van negatieven (rolletjes) weet Foto van Wijk te vinden. De klant varieert van: gehecht aan het analoge apparaat, creatieve inslag en spanning van het resultaat, tot officiële documenten (een negatief is moeilijk tot niet te manipuleren) aan toe.

Om die reden ontwikkelen we bij Foto van Wijk nog steeds. Dit hebben we uitbesteed. Meestal is de levertijd 1,5 week.

 

 • €12,50
 • €0,40
 • €0,45
 • €0,65
 • €1,20
 • €3,05

Herstel geheugenmedia

Niets is erger dan je foto’s kwijt zijn. Per ongeluk van je geheugenkaart gewist of een storing op de geheugenkaart, of om een andere reden plots niet meer op de geheugenkaart aanwezig? Wij hebben daar een oplossing voor! In de meeste gevallen kunnen wij met speciale programma’s uw gewiste bestanden toch weer terughalen. Deze zetten wij dan voor u op een cd of dvd. Het mooie hiervan is, dat indien wij niets vinden u ook niets hoeft te betalen. Vinden wij uw bestanden terug dat kost dit inclusief cd of dvd € 17,50,-. Op deze manier halen wij vaak die zo mooie vakantie, huwelijk of geboorte van een kind etc. toch weer terug.

 

Herstel geheugenmedia

 • In eigenhuis
 • Keuze uit schijf of usb
 • Binnen 48 uur
 • 12,50 (+ opslag media)

   

Fotobewerking

Ook voor la je fotobewerking kan je terecht bij Foto van Wijk. Er is tegenwoordig heel veel mogelijk het is daarom ook het handigste om lang de winkel te komen zodat we een precieze prijsopgave kunnen geven.
Als je bewerking er niet tussen staat neem gerust contact met ons op. 

 

 • €2,95
 • €2,95
 • €19,00
 • €15,00
 • €15,00
 • €10,00
 • € Op aanvraag

School/kinderdagverblijf fotografie

Met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht fotograferen wij kinderen op scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Als kinderen zich op hun gemak voelen ontstaan vaak de meest leuke en spontane foto’s. Geen kind is hetzelfde en dus hebben wij flexibiliteit en inlevingsvermogen hoog op ons lijstje staan.

Geen ouderwetse doeken als achtergrond, maar frisse en moderne foto’s kunt u van ons verwachten. Elk jaar geven wij daar weer een nieuwe impuls aan, zodat u steeds weer iets aparts van ons kunt verwachten. De basis blijft altijd hetzelfde: een mooie foto met een karakteristieke uitstraling.

KlasseFoto is een onderdeel van Foto van Wijk te Krommenie (Fotowinkel). Een groot voordeel, want wij drukken alle foto’s (canvassen en posters) zelf op het allerbeste materiaal af en besteden de allergrootste zorg aan uw foto’s. Zo houden wij de kwaliteit en snelheid in eigen hand en kunnen we flexibel zijn.

Het bestellen van je foto’s is heel makkelijk. Dit gaat via ons eigen bestelsysteem. Geen gedoe met enveloppen met geld en de daarbij behorende administratie. Elke school krijgt zijn eigen map met daarin de klassen vervolgend, hebben we per kind een inlogcode.

Je kunt een samengesteld pakket (vaak voordelig) bestellen of de foto’s individueel. Vanzelfsprekend kunt u de foto’s ook digitaal bestellen. Alles staat overzichtelijk op onze website, zodra u de bestelbutton KlasseFoto heeft aangeklikt. Alle mogelijkheden wijzen zich dan vanzelf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vraag, afspraak, aanmelding, proefpakket of suggestie. Wij denken graag mee over schoolfotografie bij jullie op school.

https://www.fotovanwijk.nl/shop/

Reportages

Foto van Wijk verzorgt vrijwel al uw reportages. Dit kan een huwelijk zijn, een zoveel jarig bestaan, een afscheidt, een familiereünie etc. Voor elke belangrijke gebeurtenis weten wij wat er van ons verwacht wordt en kunnen wij in overleg met uw wensen een mooie en treffende reportage verzorgen. De kosten van een reportage verschillen per locatie, duur en verwerking van de beelden achteraf. U kunt er vanuit gaan dat wij voor elke gelegenheid een passende en scherpe offerte zullen maken.

Trouwreportage

Nagenieten van een van de mooiste dagen in je leven wil je met een mooie fotoreportage, is wat iedere bruid en bruidegom (maar zeker ook de familie) wenst. Op de dag zelf een professionele fotograaf die precies weet wat je wil en waarvan je weet dat de foto’s achteraf niet tegenvallen, dat is waar wij voor staan. Wij leggen je huwelijksdag vast in sfeervolle beelden, die wij voor je verwerken tot een prachtig fotoboek, of alleen digitaal op dvd leveren. Je kunt bij ons kiezen uit drie mogelijkheden: Trouwreportage budget, basic en exclusief. Wij hanteren vaste prijzen, waardoor de kosten achteraf nooit een verassing zullen zijn.

TROUWREPORTAGE BUDGET
Ook bij de budget trouwreportage zorgen wij voor prachtige foto’s, maar kunnen we de prijs laag houden omdat wij ze niet verwerken tot een boek, maar op dvd leveren. Alle foto’s op een dvd incl. trouwreportage van max. 4 uur voor maar € 450,-

TROUWREPORTAGE BASIC
Bij de trouwreportage basis, verzorgen wij de trouwreportage (max. 6 uur) en verwerken de professionele foto’s tot een mooi en sfeervol boek van 30x30cm. Daarbij ontvang je alle foto’s op dvd. Alles verzorgd en inclusief voor € 900,-

TROUWREPORTAGE EXCLUSIEF
Wil je echt iets heel origineels en prachtigs? Kies dan voor onze exclusieve variant. De reportagefotografie is zoals bij de andere opties van hoog niveau. Wij maken van je fotoboek een echt heel speciaal exemplaar. Een hand gebonden exemplaar met linnen omslag, waar wij onze ziel en zaligheid in zullen leggen. Dit boek, een reportage afgestemd op jullie wensen en dvd met alle foto’s. Prijs op aanvraag

Voor de drie keuzes geldt, dat mocht je de fotograaf meer uren dan het vastgestelde maximum aantal uren, bij de huwelijksdag aanwezig wil laten zijn, er € 75,- per uur extra gerekend wordt. Je komt zo niet voor verassingen te staan.

 

Je mooiste dag professioneel en sfeervol vastgelegd

Portretfotografie

Foto van Wijk heeft een ruime ervaring in het maken van portretfoto’s. Of dit nu om een enkel persoon gaat of om grote groepen, wij weten er altijd een mouw aan te passen. portretfoto’s tot en met 3 a 4 personen maken wij in onze studio aan de winkel. Voor grotere groepen maken wij gebruik van onze externe studio in Wormerveer. Ook maken wij portretten op locatie. Dit kan een zelfgekozen locatie zijn, of een van de locaties die naar ons idee een net even iets specialer resultaat dan gewoonlijk oplevert. Laat u door ons inspireren en u weet zeker dat het allemaal net even creatiever wordt.

Na de fotosessie die wij op afspraak maken, krijgt u binnen 3 werkdagen een ruim aantal kleine afdrukken , van waaruit u (thuis of in de winkel) een keus voor afdruk of digitaal beeld kunt maken. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunnen wij uw afdruk op vele manieren verzorgen. Vanzelfsprekend hebben wij ook een ruime hoeveelheid lijsten om uw portretfoto nog meer tot zijn recht te laten komen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een vierkante lijst! Wij zijn in staat om al uw afdrukken etc. binnen 3 dagen na de keuze af te kunnen leveren. Heeft u een spoedverzoek? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij zijn creatief in het bedenken van snelle en leuke oplossingen.

Posters

Posters tot en met het formaat 60x90cm leveren wij binnen 24 uur. Wij drukken uw foto af op hoogwaardig semi gloss papier (uw foto zal nooit aan een mogelijk glas van een lijst blijven kleven).
Wij doen altijd een extra kwaliteitscontrole op uw foto en corrigeren daar waar gewenst, om een zo mooi als mogelijk resultaat te boeken. Vanzelfsprekend drukken wij ook uw portretfoto’s op posterformaat af.

Canvas 24 uur

Graag produceren wij met uw kwaliteits canvas. Wij zullen u altijd helpen met het uitzoeken van een geschikte foto, of het geschikt maken van een foto om op canvas af te drukken. Bij ons krijgt u nooit een canvas waar belangrijke delen van de foto af zullen vallen. Wij produceren uw canvas op mat en semi glans doek en op elk gewenst formaat. Een canvas met een formaat tot en met 50x70cm kunnen wij binnen 24 uur leveren. Dus als u nog even snel een persoonlijk cadeau wil regelen, dan staan wij zeker voor u klaar! Voor grotere formaten dan 50x70cm moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 5 werkdagen.