Met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht fotograferen wij kinderen op scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Als kinderen zich op hun gemak voelen ontstaan vaak de meest leuke en spontane foto’s. Geen kind is hetzelfde en dus hebben wij flexibiliteit en inlevingsvermogen hoog op ons lijstje staan.

Geen ouderwetse doeken als achtergrond, maar frisse en moderne foto’s kunt u van ons verwachten. Elk jaar geven wij daar weer een nieuwe impuls aan, zodat u steeds weer iets aparts van ons kunt verwachten. De basis blijft altijd hetzelfde: een mooie foto met een karakteristieke uitstraling.

KlasseFoto is een onderdeel van Foto van Wijk te Krommenie (Fotowinkel). Een groot voordeel, want wij drukken alle foto’s (canvassen en posters) zelf op het allerbeste materiaal af en besteden de allergrootste zorg aan uw foto’s. Zo houden wij de kwaliteit en snelheid in eigen hand en kunnen we flexibel zijn.

Het bestellen van je foto’s is heel makkelijk. Dit gaat via ons eigen bestelsysteem. Geen gedoe met enveloppen met geld en de daarbij behorende administratie. Elke school krijgt zijn eigen map met daarin de klassen vervolgend, hebben we per kind een inlogcode.

Je kunt een samengesteld pakket (vaak voordelig) bestellen of de foto’s individueel. Vanzelfsprekend kunt u de foto’s ook digitaal bestellen. Alles staat overzichtelijk op onze website, zodra u de bestelbutton KlasseFoto heeft aangeklikt. Alle mogelijkheden wijzen zich dan vanzelf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vraag, afspraak, aanmelding, proefpakket of suggestie. Wij denken graag mee over schoolfotografie bij jullie op school.

https://www.fotovanwijk.nl/shop/